info@marmaravip.com.tr

0 322 234 38 39

Turgut Özal Blv. 154 B, 01170

2023 YKS Tercih ve Yerleştirme Sonuçları Açıklandı!

2023 YKS Tercih ve Yerleştirme Sonuçları Açıklandı! İşte Sonuç Görüntüleme Ekranı

2023 YKS’de merakla beklenen tercih sonuçları nihayet açıklandı. Bu yıl üç milyonun üzerinde aday tercih yapma hakkına sahipti. Hal böyle olunca yerleştirme sonuçlarının ne zaman açıklanacağı büyük bir merak konusuydu. Bugün itibariyle adaylar ÖSYM’nin resmi internet sitesindeki sonuç görüntüleme ekranını açıp TC Kimlik numaraları ve ÖSYM Aday şifreleriyle giriş yaparak yerleştirme sonuçlarını görebilecekler. Sonuç görüntüleme ekranına ulaşmak için tıklayabilirsiniz. Adana’nın önde gelen YKS VIP Kurs Merkezi Marmara VIP, sınava dair gelişmeleri sizler için derledi.

Kayıtlar 28 Ağustos – 1 Eylül Arası

Tercih listenizde yer alan bir programa yerleştiyseniz eğer 28 Ağustos ve 1 Eylül tarihleri arasında kayıt yaptırmanız gerekecek. Hiçbir tercihine yerleşemeyen adaylar ise gözlerini ek yerleştirmelere çevirecek.

Sistemde Aksamalar Olabilir

Bu yıl baraj puanı olmadığı için çok 3 milyonu aşkın aday tercih yapma hakkına sahipti. Bu yüzden çok sayıda aday aynı anda yerleştirme sonuçlarını görüntülemek için sisteme giriyor. Sistemde aşırı yüklenmeden kaynaklı teknik sorunlar yaşanabilir.

Tercih Sonuçları Görüntüleme Ekranı

Adaylar ÖSYM’nin resmi web adresindeki sonuç görüntüleme ekranında T.C. Kimlik Numaraları ve ÖSYM aday şifreleri ile giriş yaptıktan sonra yerleştirme sonuçlarını görebilirler.

Adana Çukurova Bölgesinin lider YKS Kursu Marmara VIP ile gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi takibe devam edin.

Benzer Haberler

Polis Meslek Yüksekokulu İçin Ön Başvurular Sonuçlandı

Polis Akademisi Başkanlığına bağlı şekilde eğitim veren ve polis yetiştiren Polis Meslek Yüksekokullarına yeni eğitim öğretim yılı için yapılan ön başvuruların sonuçları açıklandı.

detayları gör

11 Ağustos 2023

2023 YKS Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

2023 YKS tercihleri 8 Ağustos itibariyle sona erdi. Milyonlarca aday üniversite ve bölüm tercihlerini yaparak sonuçların açıklanmasını beklemeye başladı.

detayları gör

09 Ağustos 2023

İşte Türkiye’nin En İyi Tıp Fakülteleri

20 Temmuz’da açıklanacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları merakla bekleniyor.

detayları gör

27 Temmuz 2023

YKS Tercihleri Başladı, YKS Kılavuzu Yayında

ÖSYM tarafından YKS tercih kılavuzunun yayınlanması ile birlikte adaylar aldıkları puan ve başarı sıralaması göre tercihlerini yapacak.

detayları gör

27 Temmuz 2023